You are currently viewing Begynder ballet for 10-14-årige

Begynder ballet for 10-14-årige

Vi åbner et nyt 8 ugers kursus d. 4. februar 2022.

Vi har tidligere på sæsonen tilbudt dette 8 ugers kursus i begynder ballet og det var en succes. Eleverne fik en masse god grundteknik som de nu bruger, efter de er begyndt på andre af vores hold. Eleverne var glade for ikke komme ind på et hold med mere rutinerede, uden at de kendte til grundprincipperne. De har fået en rigtig god introduktion til ballet og det er dejligt at se hvor godt de er faldet ind på nogle af vores andre hold.

Der er stadig efterspørgsel på flere pladser for elever i alderen 10-14 år. Derfor åbner vi nu et nyt 8 ugers kursus. Holdet henvender sig ikke kun til dig der er helt ny til ballet, men også til dig der ønsker mere træning og fokus på grund teknikken. 

Træningen ligger fredage kl. 16.00-17.15 og første gang er fredag d. 4. februar.

Der er noget rabat at hente, hvis man i forvejen går på et af vores hold af 75 min. Varighed.

Jeg glæder mig til dette nye hold og håber at vi kan give endnu flere danseglade børn muligheden for at danse ballet. Hvis du kender nogen der ikke har kunne få en plads, så sætter vi altid pris på at du fortæller det videre til en ven.

Læs alt om holdet og tilmelding her: https://bechballetakademi.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintainEnrollment.aspx?TeamID=180

Hilsen Jennifer Bech

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Karoline Kaadtmann

    Hej! Jeg er en 14 årig pige (2008), jeg har aldrig danset ballet, men jeg vil gerne begynde. Kan jeg det i min alder? Jeg er bange for at jeg ville skille mig ud, da jeg er 14 år og aldrig har danset. Jeg håber i vil hjælpe mig,tak.

Skriv et svar