Team Bech Ballet - Mød vores undervisere

Team Bech Ballet

Vi er stolte over at have et stærkt underviser team, med mange års erfaring i undervisning af børn, unge og voksne. Vi er i konstant udvikling som undervisere og søger ofte ny viden, så vi altid kan tilbyde den bedste undervisning for vores elever. 

Vores undervisere har let til smil og elsker at have det sjovt. Nedenfor kan du læse om hver enkelt underviser.

Jennifer grundlagde balletskolen i 2009. Jennifer begyndte sin balletuddannelse, da hun var 6 år bl.a. på Det Kongelige Teaters Balletskole. Sidenhen i London på Rambert School of Ballet and Contemporary Dance samt Northern School og Contemporary Dance i Leeds, UK. Jennifer har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne.

Jennifer Bech

Ballet og moderne

Jennifer grundlagde balletskolen i 2009. Jennifer begyndte sin balletuddannelse, da hun var 6 år bl.a. på Det Kongelige Teaters balletskole. Sidenhen i London på Ramberts School of Ballet and Contemporary Dance, samt Northern School of Contemporary Dance i Leeds, UK. I 2020 tog Jennifer en efteruddannelse i rytmik undervisning, for børn 0-6 år.

Jennifer har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne.

Hun vægter elevernes individualitet højt og har en pædagogisk tilgang til sine elever og undervisning. Ballet hos Jennifer er sjovt og lærerigt.

Henriette Devantier. Henriette startede sin klassiske ballettræning som 3-årig ved "Hellerup Klassiske Balletskole". Hun har i flere år danset på skolens elite hold og været en del af skolens Junior Kompagni, som bl.a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrence i Italien og medvirket i tv-programmer. Henriette har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på Bech Ballet Akademi og har sidenhen fået sine egne hold.

Henriette Devantier

Ballet

Henriette begyndte sin klassiske ballettræning som 3-årig ved “Hellerup Klassiske Balletskole”. Hun har i flere år danset på skolens elitehold og været en del af skolens Junior Kompagni, som bl.a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrence i Italien og medvirket i tv-programmet. Henriette har danset i Bech Balletten sæson 2012-2020.

I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på Bech Ballet Akademi og har sidenhen fået sine egne hold.

Eleverne holder meget af Henriette og hendes undervisning. Hun formår at videregive sin danseglæde og erfaring og fører eleverne sikkert og professionelt gennem timen.

Henriette går på barsel d. 1. oktober 2024.

Lea Have

Ballet

Lea begyndte at danse klassisk da hun var 4 år gammel, her på balletskolen. Lea har en stor danseglæde og den har hun delt med vores elever længe, da hun i 5 år var fast hjælpetræner for vores yngste elever. Hun elsker at være en del af elevernes rejse og og se dem udvikle sig. 

Lea har også trænet moderne i 4 år og i sommeren 2022 deltog hun i danseprojektet “dansedrømme” med Tim Rushton som primær koreograf. Lea er scenevant og har deltaget i balletskolens forestillinger og sommer projektet Bech Balletten i mange år.

I sæson 22/23 fik Lea sine egne hold. Her deler hun ud af sin danseglæde og store viden med eleverne. Lea har en rolig tilgang til eleverne og det lyser ud af hende, at hun ønsker det bedste for eleverne.

Tut MacCormac. Tut begyndte til ballet i 2001 og har sin grundtræning indenfor Royal Academy of Dance. Hun har optrådt i forbindelse med en række TV programmer, musikvideoer og film og har bl.a. været gæstedanser hos "Virginia Ballet Company", USA, hvor hun dansede en solistrolle i August Bournonvilles "Sylphiden" Tut har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 17/18 har hun vikarieret på diverse hold, og har siden sæson 18/19 været fast underviser.

Tut MacCormac

Ballet

Tut begyndte til ballet i 2001 og har sin grundtræning indenfor Royal Academy of Dance. 

Hun har optrådt i forbindelse med en række tv-programmer, musikvideoer og film og har bl.a. været gæstedanser hos Virginia Ballet Company, USA, hvor hun dansede en solist rolle i August Bournonvilles Sylphiden. Tut har danset i Bech Balletten sæson 2012-2020.

I sæson 17/18 har hun vikarieret på diverse af balletskolens hold og siden sæson 18/19 har hun været fast underviser på balletskolen.

Tut er en dygtig underviser, som lægger stor vægt på den grundlæggende teknik bag balletten. Hun giver eleverne en stærk base i en hyggelig og tryg atmosfære.

Sidse Fog Westh

Ballet

Sidse har i sæson 23/24 være hjælpetræner og under oplæring til at få sine egne hold. Sidse er grundig når hun videregiver balletten og er opmærksom på detaljerne. Ballet hos Sidse sker i trygge rammer, hvor alle bliver set og udfordret.

Balletskolens historie

Balletskolen åbnede i 2009 med Jennifer Bech som ene underviser. Siden er vores team vokset og vi er i dag et stærkt hold, som tilsammen skaber balletskolen.

Vil du læse mere om balletskolens historie, visioner og traditioner?