Ballet 7-9 år

I denne kategori tilbyder vi aldersopdelte hold for årgang 2017 og 2016.
I denne aldersgruppe begynder vi at lave flere klassiske øvelser som vals, plié og spring over gulvet. Vi har det rigtig sjovt på timerne, og eleverne begynder at få en fornemmelse af, hvordan en rigtig ballettime er bygget op.
Hvis der er venteliste på det hold du ønsker at tilmelde dig, så anbefaler vi at skrive sig på ventelisten. Der er mange der kommer til prøvetime i forbindelse med sæsonstart, der der kan opstå pladser. Desuden kan vi se om der er efterspørgsel på flere hold.
 
Hold D og E deltager i balletskolens Vinterforestilling og Årsafslutning. Men nu er eleverne også blevet store nok til at de kan deltage i Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater. Du kan læse alt om Store Balletskoledag HER.
 
Læs evt. vores blogindlæg om vores tilgang til undervisningen af børn HER.
Ballet 6-8 år. Ballet for de 6-8 årige er rigtig sjov. Her begynder vi at bygge flere trin på og timen minder mere om den de store laver.

Her er alle vores hold i kategorien "Ballet 7-9 år".
For at finde det rigtige hold skal du kigge efter din fødselsårgang.

Hold D, årgang 2017. Søndag, kl. 10.45-11.40. Pris: 340 kr./mdr.

Hold E, årgang 2016. Søndag, kl. 11.45-12.40. Pris: 340 kr./ mdr.

Sådan fungerer det

Vælg dit hold

Når du har fundet det hold, du ønsker at tilmelde dig, trykker du på tilmeld ud for holdet.

Klubmodul

Du vil herefter blive ført over på vores tilmeldingssystem. Her kan du oprette en profil samt tilmelde og betale for det ønskede hold.

Klar til dans

Når du er tilmeldt dit hold, vil du modtage bekræftelse på e-mail, tjek gerne spam-mappen. Nu er du klar til din første time. Velkommen til!

Gratis prøvetime

Du er altid velkommen til at komme og få en prøvetime.

Kunne du tænke dig at prøve holdet, inden du tilmelder dig? 

Hos os tilbyder vi altid nye elever en gratis prøvetime, så I har muligheden for at se, om et af vores hold er noget for dig.

For at være sikker på, at der er plads på det ønskede hold, skal du skrive til os, så vi kan aftale en dag for din prøvetime.

Du kan skrive til os på adm@bechballetakademi.dk

Eller bruge kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.