Praktiske informationer

PRAKTISKE INFORMATIONER

Vi har samlet nogle af de praktiske informationer, som du har brug for at vide, når du begynder til dans hos os.

Påklædning

Det er vigtigt, at vi kan se din krop, når du danser. Derfor er tætsiddende træningstøj vigtigt. I første omgang er der ikke noget bestemt tøj, du bør have, så hvis det er tylskørt eller batman dragt, der hitter, så kommer du i det.

Med tiden vil man have glæde af at anskaffe sig rigtig ballettøj. Vi benytter ikke uniform/eller holddragter i vores almindelige træninger, men ved forestillinger vil man få brug for en holddragt.

Piger har udover en dragt også brug for balletsko og trikot.

Holddragter for piger

Ballet 3-7 år : Lyserød dragt m. korte ærmer.

Ballet 8-10 år: Hvid dragt m. lange ærmer.

Ballet 9-13 år: Sort dragt med korte ærmer.

Ballet teens: Bordeaux dragt med brede stropper.

Når man er ca. 8 år, har piger glæde af at have sin egen underdragt, som bruges til forestillinger.

Hår

Til træning skal håret altid være sat op og trukket væk fra ansigtet, så man ikke bliver forstyrret at hårtottet og kan dreje pirouettet uden at blive generet af håret.

Drenge

Drenge har brug for sorte/grå trikot, hvid T-Shirt/dragt, hvide sokker og hvide balletsko.

Moderne

Fri påklædning og bare tæer.

Forestillinger

Ved nogle af vores forestillinger vil der være et deltagelsesgebyr, som bl. a. går til kostume leje. Man vil altid blive informeret om dette ved tilmelding til forestillingerne. 

Ved forestillinger skal man selv have tricotballetsko og holddragt.

Studiet

Vi har en stor sal med dansevinyl, spejle på den ene væg og balletbarre i to højder på begge sider af salen. Vi har desuden vinduer på begge sider af salen, som giver os et dejligt naturligt lys og muligheder for at lufte godt ud i salen.

Derudover har vi et forældrerum, som for tiden er omdannet til et mini studie samt omklædningsfaciliteter og en lille thekøkken.

Vand

Du er altid velkommen til at medbringe en drikkedunk i salen. For tiden anbefaler vi, at du har den med i en lille taske, som kan stå i salen, så du ikke forvekslerne den med nogle andres.

Find os

Vores adresse er Tempovej 12A, 2750 Ballerup – overfor Jysk. Vi deler bygning med andre, men du finder vores hoveddør på gavlen modsat glaspartiet.

Vi har en parkeringsplads foran vores hoveddør, men det er også tilladt at parkere ude på Tempovej.

Balletsal

Forældre

Under normale omstændigheder er forældre velkomne til at vente i vores forældrerum, hvor de kan sidde og nyde en kop kaffe eller te. Dette er desværre ikke muligt for tiden, pga. Covid-19. 

Vi glæder os til, at vi igen kan byde forældre ind på skolen. Alle aktive medlemmer modtager løbende information via mail ang. Covid-19.

Hvis du vil læse vores retningslinjer for Covid-19, så kan de ses her.