Praktiske informationer

PRAKTISKE INFORMATIONER

Vi har samlet nogle af de praktiske informationer, som du har brug for at vide, når du begynder til ballet hos os.

Påklædning

Det er vigtigt, at vi kan se din krop, når du danser. Derfor er tætsiddende træningstøj vigtigt. I første omgang er der ikke noget bestemt tøj, du bør have, så hvis det er tylskørt eller batman dragt, der hitter, så kommer du i det.

Med tiden vil man have glæde af at anskaffe sig rigtig ballettøj. Vi benytter ikke uniform/eller holddragter i vores almindelige træninger, men ved forestillinger vil man få brug for en holddragt.

Piger har udover en dragt også brug for lyserøde balletsko og lyserøde trikot.

Holddragter for piger sæson 23/24

Ballet 3-7 år : Lyserød dragt m. korte ærmer.

Ballet 8-10 år: Hvid dragt m. korte ærmer. 

Ballet 9-13 år: Sort dragt med korte ærmer.

Ballet teens: Bordeaux dragt med brede stropper.

Når man er ca. 8 år, har piger glæde af at have sin egen underdragt, som bruges til forestillinger.

Hår

Til træning skal håret altid være sat op og trukket væk fra ansigtet, så man ikke bliver forstyrret at hårtottet og kan dreje pirouettet uden at blive generet af håret.

Drenge

Drenge har brug for sorte/grå trikot, hvid T-Shirt/dragt, hvide sokker og hvide balletsko.

Forestillinger

Ved nogle af vores forestillinger vil der være et deltagelsesgebyr, som bl. a. går til kostume leje. Man vil altid blive informeret om dette ved tilmelding til forestillingerne. 

Ved forestillinger skal man selv have tricotballetsko og holddragt.

Er du ny elev?

Hvis du er ny elev på balletskolen, så har du sikkert flere spørgsmål. Vi har forsøgt at svare på nogle af dem i dette blogindlæg. “Ny på balletskolen?”

Studiet

Vi har en stor sal med dansevinyl, spejle på den ene væg og balletbarre i to højder på begge sider af salen. Vi har desuden vinduer på begge sider af salen, som giver os et dejligt naturligt lys og muligheder for at lufte godt ud i salen.

Vi har også en lille sal, som bruges til opvarmning, udstræk og pointe hold. På stueplan er der indrettet med sofaer, omklædningsfaciliteter og et lille thekøkken.

Vand

Du er altid velkommen til at medbringe en drikkedunk i salen. 

Find os

Vores adresse er Tempovej 12A, 2750 Ballerup – overfor Jysk. Vi deler bygning med andre, men du finder vores hoveddør på gavlen modsat glaspartiet.

Vi har en parkeringsplads foran vores hoveddør, men det er også tilladt at parkere ude på Tempovej.

Balletsal

Forældre

På vores stue etage er der indrettet et lille venteområde med sofaer. Her kan man sidde og læse en bog, samt nyde en kop kaffe eller te.

Hvis I har nogle spørgsmål, så send os endelig en e-mail til adm@bechballetakademi.dk. Det er ikke altid vores undervisere har tid til at svare på alle spørgsmål, selvom de gerne vil.

Hvis du vil læse vores retningslinjer for Covid-19, så kan de ses her.