Covid-19

Retningslinjer, opdateret d. 18.08.2021

Vi er pr. 14. august 2021 ikke længere underlagt nogle restriktioner. Især efter at arealkravet er bortfaldet, kan vi vende tilbage til en hverdag vi kender.

Igennem det sidste års tid har forældre afleveret deres børn ved døren, hvor vi har haft en assistent stående til at tage imod eleverne. Der vil fremad rettet ikke stå en assistent fast, man er dog stadig velkommen til at aflevere og køre igen. Vi skal nok tage os godt af jeres børn og vi har jeres telefon nr. hvis der skulle blive brug for det.

 

Corona restriktionerne har givet os nogle nye vaner og nogle af dem har vi besluttet at holde fast i. Det betyder at der er sprit til hænderne tilgængeligt ved indgangen og i salen. Vi fortsætter med jævnlig og god udluftning. I salen bliver der også jævnligt spritter barre og ældre elever vil også selv have mulighed for at kunne spritte deres plads af. 

Vi har rykket lidt rundt på balletskolen. Derfor kan forældre finde sofaer i stueetagen, tæt på kaffemaskinen. Vi bibeholder vores lille sal på 1. sal. Her er elever velkommen til at varme op inden deres time. Vi opfordre også til at man opholder sig der i mens holdet inden ens træning bevæger sig ud af salen, da vores gang område foran salen er snæver.

Vi anbefaler stadig at man bliver hjemme ved tegn på sygdom.