Covid-19

Retningslinjer, opdateret d. 03.02.22

pr. 1. februar 2022 blev alle restriktioner ophævet, det gælder også det arealkrav som vi var underlagt. Smitter fortsætter dog derude og der er skabt gode vaner som vi vil fortsætte med.

Vi vil bl.a. have en hjælpetræner stående i weekenden til at tage imod balletelever og hjælpe dem ud. Forældre må gerne komme med ind, men der er måske mange der er blevet glade for at kunne aflevere ved døren. Derfor fortsætter vi med at tage imod de børn, så det stadig er trygt at blive afleveret til ballet. Vi anbefaler stadig at man møder 10 min. før timen begynder og bruger den lille sal som opholdsrum, for at mindske trængsel i entré områder.

Vi anbefaler stadig at man bliver hjemme ved tegn på sygdom.

Vi fortsætte med udluftning af salen i mellem hvert hold og ballet-barrerne bliver sprittet af i mellem hvert hold. Der er håndsprit tilgængeligt i entreen og foran balletsalen. Vi opfordrer alle til at spritte hænder før og efter deres time.

Vi opfordre til at vise hensyn og holde afstand. Hvis nogle bære mundbind, kan det være tegn på at de ønsker at man holder afstand.