Team Bech Ballet - Mød vores undervisere

Team Bech Ballet på slap line. Balletskolen åbnede i 2009 og har siden udviklet sig til en balletskole være klare værdier og traditioner.

Vi er stolte over at have et stærkt underviser team, med mange års erfaring i undervisning af børn, unge og voksne. Vi er i konstant udvikling som undervisere og søger ofte ny viden, så vi altid kan tilbyde den bedste undervisning for vores elever. 

Vores undervisere har let til smil og elsker at have det sjovt. Nedenfor kan du læse om hver enkelt underviser, men hvis du vil vide hvem der drikker mest kaffe, hvem der drømte om at blive karrusel fører som voksen og hvem der i 2021 spiste flest fastelavnsboller, så kan du tage vores lille quiz her og lære endnu mere om os.

Jennifer grundlagde balletskolen i 2009. Jennifer begyndte sin balletuddannelse, da hun var 6 år bl.a. på Det Kongelige Teaters Balletskole. Sidenhen i London på Rambert School of Ballet and Contemporary Dance samt Northern School og Contemporary Dance i Leeds, UK. Jennifer har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne.

Jennifer Bech

Ballet og moderne

Jennifer grundlagde balletskolen i 2009. Jennifer begyndte sin balletuddannelse, da hun var 6 år bl.a. på Det Kongelige Teaters balletskole. Sidenhen i London på Ramberts School of Ballet and Contemporary Dance, samt Northern School of Contemporary Dance i Leeds, UK. I 2020 tog Jennifer en efteruddannelse i rytmik undervisning, for børn 0-6 år.

Jennifer har mange års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne.

Hun vægter elevernes individualitet højt og har en pædagogisk tilgang til sine elever og undervisning. Ballet hos Jennifer skal være sjovt og lærerigt.

Henriette Devantier. Henriette startede sin klassiske ballettræning som 3-årig ved "Hellerup Klassiske Balletskole". Hun har i flere år danset på skolens elite hold og været en del af skolens Junior Kompagni, som bl.a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrence i Italien og medvirket i tv-programmer. Henriette har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på Bech Ballet Akademi og har sidenhen fået sine egne hold.

Henriette Devantier

Ballet

Henriette begyndte sin klassiske ballettræning som 3-åring ved “Hellerup Klassiske Balletskole”. Hun har i flere år danset på skolens elite hold og været en del af skolens Junior Kompagni, som bl.a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrence i Italien og medvirket i tv-programmet. Henriette har danset i Bech Balletten sæson 2012-2020.

I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på Bech Ballet Akademi og har sidenhen fået sine egne hold.

Eleverne holder meget af Henriette og hendes undervisning. Hun formår at videregive sin danseglæde og erfaring og fører eleverne sikkert og professionelt gennem timen.

Michael Hammerbo. Michael har danset siden, han var 6 år og undervist siden 2014. Michael er en alsidig danser med stor erfaring inden for mange dansegenre. Michael har været konkurrencedanser i ind- og udland. Han har optrådt ved flere events bl.a. ved clubawards og i Tivolis koncertsal. Michael har siden 2010 været en del af Bech Balletten. Michael er uddannet ved Sara Gaardbo, hvor han har taget en 1-årig danse uddannelse. Michael har siden sæson 16/17 været fast underviser ved Bech Ballet Akademi.

Michael Hammerbo

Moderne

Michael har danset siden han var 6 år og undervist siden 2014. Michael er en alsidig danser med stor erfaring inden for mange dansegenre. Michael har været konkurrencedanser i ind- og udland. Han har optrådt ved flere events bl.a. ved clubawards og i Tivolis koncertsal. Michael danset i Bech Balletten i sæson 2010-2020.

Michael er uddannet ved Sara Gaardbo, hvor han har taget en 1-årig danse uddannelse. Michael har siden sæson 16/17 været fast underviser ved Mech Ballet Akademi.

Vores elever er glade for Michael og hans høje energi niveau. Han har høje forventninger til sine elever og fører dem altid gennem timen med smil og god stemning.

Tut MacCormac. Tut begyndte til ballet i 2001 og har sin grundtræning indenfor Royal Academy of Dance. Hun har optrådt i forbindelse med en række TV programmer, musikvideoer og film og har bl.a. været gæstedanser hos "Virginia Ballet Company", USA, hvor hun dansede en solistrolle i August Bournonvilles "Sylphiden" Tut har danset med i "Bech Balletten" siden 2012. I sæsonen 17/18 har hun vikarieret på diverse hold, og har siden sæson 18/19 været fast underviser.

Tut MacCormac

Ballet

Tut begyndte til ballet i 2001 og har sin grundtræning indenfor Royal Academy og Dance. 

Hun har optrådt i forbindelse med en række tv-programmer, musikvideoer og film og har bl.a. været gæstedanser hos Virginia Ballet Company, USA, hvor hun dansede en solistrolle i August Bournonvilles Sylphiden. Tut har danset i Bech Balletten sæson 2012-2020.

I sæson 17/18 har hun vikarieret på diverse hold og siden sæson 18/19 har hun været fast underviser på balletskolen.

Tut er en dygtig underviser, som lægger stor vægt på den grundlæggende teknik bag balletten. Hun giver eleverne en stærk base i en hyggelig og tryg atmosfære.

Balletskolens historie

Balletskolen åbnede i 2009 med Jennifer Bech som ene underviser. Siden er vores team vokset og vi er i dag et stærkt hold, som tilsammen skaber balletskolen.

Vil du læse mere om balletskolens historie, visioner og traditioner?