Prøvetime

Ønsker du en prøvetime i forbindelse med sæsonstart?

I forbindelse med sæsonstart i september oplever vi at der er mange der ønsker at få en prøvetime. Vi anbefaler at man tilmelder sig det hold man ønsker en prøvetime på. På denne måde er du sikret en plads på holdet og hvis du ønsker at fortsætte, så skal du ikke foretage dig mere. 

Hvis du ikke ønsker at fortsætte efter din første time, så kontakter du os bare via e-mail og vi refundere din fulde tilmelding. 

Vi glæder os til at se dig til din første time!

Skriv dig på vores kontaktliste.

Vil du gerne have besked om vores nye sæson? Så brug kontaktformularen her. I beskedfeltet kan du blot skrive “Ønsker besked om sæson 23/24”. Når vi er klar med vores nye holdplan, vil du modtage en mail fra os. Nogle gange havner vi i spam-mappen. Vi bruger ikke din mail til andet og du vil ikke modtage mails om tilbud, nyheder eller andet. 

Du er altid velkommen til at komme og få en gratis prøvetime.

Kunne du tænke dig at prøve holdet, inden du tilmelder dig? Hos os tilbyder vi altid nye elever en gratis prøvetime, så du har muligheden for at se, om et af vores hold er noget for dig.

For at være sikker på, at der er plads på det ønskede hold, skal du skrive til os, så vi kan aftale en dag for din prøvetime.

Du kan skrive til os på adm@bechballetakademi.dk

Eller bruge kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Husk at skrive fødselsår på den elev henvendelsen drejer sig om. 

 

Vi glæder os til at danse med dig – Hilsen Jennifer Bech

   Sådan fungerer det

  Find et hold

  Tag et kig på vores holdplan, for at se om vi har et hold som du har lyst til at prøve.

  Kontakt os

  Kontakt os

  For at være sikker på at der er plads på holdet, er det vigtigt at du kontakter os og planlægger din prøvetime. Brug evt. kontaktformularen her på siden.

  Klar til prøvetime

  Når din prøvetime er planlagt, så kan du bare glæde dig til din første time. Du skal ikke bekymre dig om du har dansetøj, du tager bare noget du kan bevæge dig i og et par sokker, så er du klar.

  Gratis Prøvetime
  Foto: Thomas Hjort Jensen