You are currently viewing Godt Nytår

Godt Nytår

Vinterforestillinger 2023

Vi vil gerne nå at sige tak til alle forestillings holdene, som var på scenen for at vise de smukkeste forestillinger i november. Der stod et hold af undervisere som var meget stolte af jer alle. Og jeg var også stolt af dem. Det er imponerende hvad de kan få skabt på meget kort tid.
Vores Borgmester i Ballerup sad blandt publikum, da vi viste “Et Juleeventyr”, han var meget imponeret. Det er vi selvfølgelig glade for.

Nogle af vores forestillings hold skal optræde igen til marts (hold D, E, F, FGH, G, H, I, T1, T2 og T3). 

Foto: Thomas Hjort Jensen
Foto: Thomas Hjort Jensen

Lucia 2023

Jeg vil også gerne sige tak til det dygtige hold af Lucia-dansere. 14 elever fra hold F, FGH, G, H og I, havde brugt deres efterårsferie sammen med mig. På 4 dage blev der taget balletklasse og øvet et smukt dansende Luciaoptog. D. 13. december var de i Ballerup Centret for at optræde. Og de klarede det så godt! Det er ikke en nem opgave, publikum er tæt på og man ved aldrig hvor meget plads man har at danse på. Men det er rigtig god øvelse for eleverne, som vender sig til at optræde for et publikum og finder ud af at det gør ikke så meget hvis man ikke kan lave sit trin, fordi der står et juletræ i vejen. Godt klaret! Vi så også nogle kendte ansigter i publikum, tak for det 🙂

 

2024 byder på mere ballet

2024 står på endnu flere ballet oplevelser. Vi har elever der skal ud og danse ved en kunstudstilling, nogle elever skal på Det Kongelige Teater og danse. Vi har nogle hold der skal til ballet stævne med andre Sjællandske balletskoler og så har vi selvfølgelig også vores store event Årsafslutningen, for vores forestillings hold. Det er selvfølgelige kun nogle af højdepunkterne, som er resultatet af hårdt arbejde i balletsalen. 

Der skal også sendes rosende ord til vores teknik hold og voksenhold. Der bliver virkelig arbejdet på de hold. Det er nogle skønne timer hvor ballet-teknikken er i fokus og niveauet virkelig bliver løftet. 
Også en hilsen vil vores Mini Ballet, som er vores yngste elever der danser sammen med en voksen. Her bliver er udforsket, danset og drejet. Inden vi får set os om, er det blevet september og de er klar til at løbe ind og danse på hold A. Det er en fornøjelse at følge de første små ballettrin. 

Så tak for et dejligt 2023. Tak til mit dygtige team af undervisere som altid er velforberedte, ambitiøse og dygtige. De er passionerede og det ses gennem deres undervisning og som resultat, eleverne. Også tak til vores hjælpetrænere, som står klar på mange at vores hold.

Vi glæder os til at se jer alle igen i det nye år til: Mini Ballet, Forestillings hold, Teknik og Voksen ballet. 

Mange varme hilsner fra hele Team Bech

Hilsen Jennifer Bech

overskrift

Jeg vil også gerne sige tak til en masse forældre og bedsteforældre der var med til vores første voksen-barn event for elever på hold A, B1, B2 og C. Vi havde en fest! Børnene så glade ud og det så også ud til at de voksne synes det havde været sjovt. Det er et event vi er blevet rykket for i mange år, men I blev de heldige. Måske skulle vi gøre det som et tilbagevendende event?

 

Skriv et svar