You are currently viewing Sommerballet 9-13 år

Sommerballet 9-13 år

Kom og vær med til 4 forrygende dage, når Jennifer byder eleverne på en masse ballet, teknik og koreografi, d. 27.-30. juni 2022.

Sommerballet

Sommeren kan være lang, når der ikke er ballet på programmet. Derfor tilbyder vi sommerballet træning for elever i alderen 9-13 år.

På bare 4 dage skal vi hver morgen have en klassisk balletklasse. Resten af dagen skal bruges på prøver, for vi skal skabe en lille balletforestilling. Der bliver tid til at fordybe sig i teknikken og tid til at forme nye venskaber. Det er altid en af de bedste ting ved vores træningsuger, at elever fra forskellige hold mødes og griner sammen. Det giver et rigtig godt sammenhold på tværs af hold og det er noget som vi synes er rigtig vigtigt. 

 

Bech Balletten Junior

Siden 2006 har Jennifer skabt sommerballetter. Under navnet Bech Balletten har elever været ude og vise smukke forestillinger, som de har lært på en træningsuge i sommerferien.

I år laver vi for første gang et ”Bech Balletten Junior”. ”Junior” holdet skal sammen med Bech Balletten ud og visere deres forestillinger.

Junior holdet skal lave en ca. 10-12 min. Forestilling, som bliver et lille eventyr. Efterfølgende vil ”de store” vise deres forestilling. Vi er meget glade for at kunne tage vores yngre elever med ud og lære dem om hvordan det er at lære forestillinger på kort tid og så komme ud og vise den for et skønt publikum.

Når man danser ballet og øver til en stor forestilling, får man ofte kun mulighed for at vise forestillingen én gang. Vi synes det er vigtigt at komme ud og vise den samme forestilling flere gange. Eleverne bliver mere trygge med forestillingen og den kan undervejs udvikle sig og blive endnu bedre. Derfor er dette en rigtig god mulighed for at få denne form for forestillingserfaring. Vi kan se på vores ældre elever som har været med ude mange gange, at de tager det mere roligt og ved at det ikke gør noget at lave fejl. De er blevet scenevante og kan nyde tiden på scenen, endda med overskud til at hjælpe andre på scenen. Her kommer det godt sammenhold igen ind, for sammen skaber de unge mennesker de smukkeste forestillinger. 

Ses vi?

Hvis du eller dit barn gerne vil deltage i denne uge, så er det bare med at tilmelde sig. Sidste år blev der udsolgt, så vi håber at vi kan få plads til alle som ønsker at være med.

Du kan tilmelde dig HER.

Jeg håber vi ses til en skøn uge i ballettens tegn.

 

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar