You are currently viewing Nyt ballethold for voksne

Nyt ballethold for voksne

Klassisk musik, smukke bevægelser, god holdning og en masse smil. Sådan er der mange der beskriver ballet for voksne. Vi har de seneste år har gode erfaringer med at tilbyde 12-ugers forløb i klassisk ballet for voksne. Det er en dejlig overskuelig periode og lang tid nok til at man kan mærke at man får styr på balletten.

Nyt ballethold for voksne

Vi har netop afsluttet et 12-ugers forløb og nu er der mulighed for at tilmelde sig det næste forløb. Hvis du går og tænker at det kunne være sjovt at prøve så skal du endelig gøre det. Holdet består at nogle skønne voksne og jeg tror ikke jeg fornærmer nogen af dem, hvis jeg siger at holdet består at “rigtige” voksne. Det er altså ikke et hold for unge som har danset ballet i 20 år. Det er et hold for dig som gerne vil opleve glæde ved balletten. Bevæge dig til smuk musik og have et stort smil imens. Der er nemlig plads til smil og latter når arme og ben måske ikke vil det samme. 

Underviser Henriette Devantier

Holdet bliver undervist at Henriette Devantier som i mange år har undervist vores voksenhold. Hun elsker at have voksen holdet og hun holder sig heller ikke tilbage med at øve store værker med holdet. Der er både blevet danset blomstervalsen og snefnug fra Nøddeknækkeren, Willier fra Giselle og en solo fra Svanesøen. Hvad hun laver i den kommende runde, må vi vente med at se.

Tilmeldingen er åbne

Lyder ballet som noget for dig? Så kan du tilmelde dig vores næste runde af ballet. Tilmeld dig her.

Holdet træner mandage kl. 18.55-20.10.

Holdet træner følgende dage: 3/1, 10/1, 17/1, 24/1, 31/1,7/2, 21/2, 28/2, 7/3, 14/3, 21/3 og 28/3.

Prisen for forløbet er: 1125 kr.

Hvis du efter første gang alligevel ikke synes at det er noget for dig. Så giver vi dig en fuld refundering af din tilmelding.

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar