You are currently viewing Nyt hold for årgang 2016

Nyt hold for årgang 2016

Kalder alle forældre til børn fra årgang 2016.

Når vi planlægger en ny sæson, så har vi som regel en god idé om hvilke hold der er efterspørgsel på. Derfor havde vi i år oprettet to hold, for børn fra årgang 2016.

Vi må nu erkende at det var ikke nok. Derfor åbner vi nu et nyt hold for årgang 2016.

Holdet danser søndage kl. 11.35-12.05 og bliver undervist at Tut, men hjælp fra de to hjælpetrænere, Alba og Ella.

Find holdet HER

Ballet for børn årgang 2016.

Undervisningen for børn fra årgang 2016 er skøn! Børnene går igennem sæsonen som børnehavebørn og ender sæsonen med at rykke i SFO. Det betyder at det er nogle børn som er super modtagelig over for trin og kombinationer. De forstår at der er en opbygning i timen og de er ivrige efter at lære nyt.

Børnene ved at de er nogle store børn, for de er de ældste i børnehaven og den energi tager de med ind i balletsalen. De vil gerne leve op til deres ry og det gør timen skøn. Samtidig er de fuld af fantasi og finurligheder. De elsker at fantasere og finde på og lever sig helt ind i de mange eventyr som vi skaber.

Rent balletteknisk husker børnene hvordan man begynder og slutter en øvelse. De har fokus på strakte ben og fødder. Der bliver arbejdet på musikalitet, rytmer og tempi.

Prøvetime.

Hvis du er blevet nysgerrig på at prøve vores nye hold, så er I meget velkommen til at komme og få en prøvetime. Skriv en mail til os, evt. her, og vores underviser vil se frem til at møde jer.

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar