You are currently viewing Ballet for teen begynder

Ballet for teen begynder

Vi åbner et nyt ballethold for begyndere i alderen 12-18 år. Holdet er for dig som er ny, nysgerrig på ballet og kunne tænke sig at danse til smuk musik.

Holdet åbner d. 25. november 2022

Der er efterspørgsel på ballet for begyndere i alderen 12-18 år. Mange tror at det måske er forsent at begynde til ballet, men det er det ikke. Man skal bare have lov til at komme ind på et hold med ligesindede. 

D. 25. november 2022 åbner vi det hold. Holdet er et forestillingshold og vil deltage i balletskolens forestillinger. Derfor anbefaler vi også elever på dette hold at træne på et af vores teknik hold. Teknik 1 og teknik 2 vil være nogle gode hold at træne med på. På dette nye hold vil vi naturligvis arbejde med alt det gundeliggende i balletteknikken, men da vi også skal arbejde med koreografi er det dejligt at træne på et teknik hold hvor man kan udvikle sin teknik og lære flere trin og kombinationer.

Holdet er oprettet som et 12-ugers forløb. Men efter de 12-uger åbner vi et tilsvarende hold som løber i 13 uger. På den måde kan holdet deltage i alle balletskolens forestillinger. Grunden til at vi gør det på denne måde er for at kunne dele betalingen op i to.

Træningen ligger fredage kl. 17.20-18.35

Lyder dette som noget for dig? så kan du tilmelde dig her: https://bechballetakademi.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintainEnrollment.aspx?TeamID=220

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme og få en prøvetime, så kontakter du os bare via e-mail: adm@bechballetakademi.dk og så aftaler vi hvornår du kan komme. 

 

Jeg glæder mig til dette nye hold og håber at vi kan give endnu flere danseglade børn og unge muligheden for at danse ballet. 

 

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar