You are currently viewing Sommer Ballet camps 2023

Sommer Ballet camps 2023

Sommeren nærmer sig og vi står klar med to sommer ballet camps som giver dig en god oplevelse, en masse træning og nye venner.

Sommercamp for 7-10 år

Denne camp byder på 3 dage med klassisk ballet. Hvis du er elev på vores balletskole, så henvender campen sig til dig der denne sæson går på hold D-F. Du er også velkommen til at komme og være med, selvom du ikke er elev på vores balletskole, eller hvis du aldrig har prøvet at danse ballet før.

Vi skal i løbet af de tre dage igennem en almindelig ballettime. Vi får tid til at gå i dybden med nye eller svære trin og arbejder os godt igennem balletklassen. Vi kommer også til at have en fokus klasse, hvor vi kigger på grundtrin eller kombinationer. Hver dag er der også en koreografi time, hvor der skal læres lidt ny koreografi. De tre dage sluttes af med en lille opvisning på balletskolen, for alle forældre, søskende og venner som har lyst til at komme og kigge.

Dato: d. 26.-28. juni 2023

Sommercamp for 10-15 år

Denne camp byder på fire dage med klassisk ballet og koreografi. Vi skal nemlig lave en klassisk balletforestilling på fire dage og så skal vi ud og vise den i vores nærområde. For vores elever er denne camp for hold F-T2.

Vi har en skøn sommertradition om at komme ud i landet og vise vores sommerballet og denne sommer er ingen undtagelse. Der er allerede planlagt 7 forestillinger, som skal vises ved Ballerup Musikfest, Herlev festuge og Skovlunde Byfest. Det er en stor oplevelse for eleverne at komme ud og vise deres ballet og det give eleverne en masse god erfaring med at stå på scenen. Det er også minder og oplevelser sammen med vennerne, som de vil huske og elske længe.

Vi begynder hver morgen med en klassisk ballettime og derefter arbejder vi på vores forestilling. Der skal læres trin, findes kostumer og trænes. Men der er også tid til at grine med vennerne og hygge i pauserne.

Dato: d. 31. juli – 3. august 2023

 

En sommer med sved, smil og en masse spring

Sommeren kan blive lang for et par balletfødder, men med disse camps få vi afløb for noget af alt det spring og badut der er i vores ben. Det plejer at være nogle rigtig gode dage på balletskole og denne sommer bliver ingen undtagelse. 

 

Jeg glæder mig til at se jer på balletskolen denne sommer!

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar