You are currently viewing You Say – En hilsen til min mand
You Say - dedikeret til min mand.

You Say – En hilsen til min mand

Årsafslutningen 2020

Året 2020 har været noget af en rutsjebane tur, så jeg havde ikke forventet at vi i juni kunne vise vores traditionelle årsafslutning. Men der blev arbejdet hårdt, eleverne blev delt op i mange små grupper og til sidst kunne det lade sig gøre at overholde alle restriktionerne og vi kunne få eleverne på scenen.

Det var en dejlig weekend og eleverne strålede som altid. 

Der var en store variation af ballet og moderne dans på scene, til alles fornøjelse.

En hilsen til min mand - You Say

Et af de mange værker der kom på scenen var “You Say” som jeg og mine dansere havde koreograferet. Det er en hilsen til min mand, som så med fra publikum. Min mand og jeg har været sammen i 16 år, så han har siddet i publikum mange gange, måske ikke altid fordi han synes det var spændende, men fordi jeg elskede at stå på scenen. Nu sidder han der fordi han piger er på scenen og fordi han ved at vi elsker alt ved scenen.

Jeg synes det var på tide at lave et værk til ham, så det fik han i år.

Jeg håber du nød at se et lille glimt fra vores Årsafslutning. Det er årets højdepunkt og det som eleverne ser allermest frem til i løbet af året.

Hvad mon vi skal vise i 2021? Har du mon nogle gode ideer? Del dem endelig med mig, jeg vil rigtig gerne høre dem.

Hilsen Jennifer Bech

ps. Vi tilbyder altid gratis prøvetime, på de hold der er plads. Kontakt os for at booke din prøvetime. Vi åbner f.eks en ny omgang med 12-ugers kursus i voksen ballet. Vi går igang så snart vi er tilbage i studiet.

Skriv et svar