You are currently viewing Store Balletskoledag
Foto: Thomas Hjort Jensen

Store Balletskoledag

Jeg bliver lige nød til at tage ordet og sige tak.

Kære elever og forældre

Hold nu op hvor var I bare fantastiske! Hvert år siger jeg, “nu bliver det ikke bedre”, men det gør det. I har knoklet med jeres danse og I gik på scenen med smil, ranke rygge, klar til at indtage Gammel scene. Det var en sand fornøjelse at se. I var stille når I skulle være stille og I hyggede når det var tid til det. I har hjulpet hinanden og det er dejligt at se det sammenhold som I skaber på holdene og på tværs af hold og alder.

Jeg vil også gerne sige tak til alle vores hjælpeforældre. I er en stor del af forestillingen og det kan på ingen måde lade sig gøre uden jer. Så tak fordi I gad at bruge jeres weekend sammen med os.

Der skal også lyde et tak til vores sy-forældre. Der er blevet knoklet i de sene aftentimer for at hjælpe med at få alle elevernes kostumer til at se godt ud og sidde godt på dem. 

Jeg vil også gerne sige tak til jer forældre for at sende jeres børn afsted til træning og prøver. Jeres støtte til børnene er det vigtigste for dem og dermed os. De stod skarpt med hår, trikot og sko, samt tasken fuld af mad. Alle børn klarede dagen rigtig godt, trods lidt ventetid. 

Vi havde et par forældre med som fotografer, de skal også have en stor tak! Grundet GDPR-reglerne kan vi ikke bare dele billederne med jer. Når jeg modtager dem, vil jeg gennemgå dem og sørge for at jeres tilkendegivelser bliver overholdt. Det er et detektivarbejde, så jeg håber I kan være lidt tålmodige. Når der er nogle klar så deler vi lidt i bla. vores lukkede facebook grupper. 

Du kan finde vores grupper via vores Facebookside HER. Grupperne er kun for balletskolens forældre og elever.

Kære undervisere

Jeg vil også sige tak til mine balletundervisere. De har knoklet for at skabe denne smukke forestilling. De har øvet og øvet med eleverne og de bliver ved med at imponere mig med deres kreativitet, originale koreografier og evige lyst til at gøre eleverne dygtigere og få dem til at shine på scenen. Det skal heller ikke være en hemmelighed at personalet bag scenen også var meget imponeret af vores forestilling. Det kan vi godt være stolte af, de ser trods alt en del ballet. 

Tak til vores hjælpetrænere som ikke kun skulle på scenen selv, men som også havde overskud til at hjælpe de yngre elever, så de fik en god oplevelse. 

Kære Kongelige Teater

Tak for jeres store arbejde med at stable disse forestillinger på benene. Vi ved at det er et stort arbejde, men det bringe så meget glæde hos vores elever. Det er ikke hver dag man får lov til at stå på jeres smukke scene og vi værdsætter at I giver os muligheden for at opleve det.

 

Jeg glæder mig til at gøre det hele igen til næste år!

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar