You are currently viewing Alle mine veninder

Alle mine veninder

En gang i mellem kommer der en elev og spørger mig “Jennifer? Er du med i den der musikvideo “Alle mine veninder”?”

Det kan jeg jo kun svare ja til. Jeg er så kort med, at jeg bliver imponeret hver gang at børnene kan genkende mig. Plus det er altså 10 år siden. og meget er sket på de 10 år, men mit ansigt ligner måske stadig lidt sig selv.

Kan du spotte mig?

Kan du spotte mig i de 2 sekunder jeg er med? Du skal være hurtig, med jeg er der 😉

En tur i Tivoli

Jeg mener at videoen er lavet tilbage i 2010, så vidt jeg husker. Den kom ret hurtigt ud efter vi optog den i København. Sys Bjerre red på en bølge og kort efter hendes sang var udgivet, blev vi inviteret til at komme ind i Tivoli og vise musikvideoen live i “Go aften Danmark”. 

Vi løb rundt i parken for at kunne tage alt i et take, uden at blive opdaget af kameraet. Jeg og en del andre dansere endte oppe i springvandet. Et sted kun gartnerne i haven får lov til at betræde.

Alle mine veninder - en tur i Tivoli

Her får I et billede fra prøverne, på en smuk sommerdag i juni. Jeg har nogle rigtig fine strømpebukser på, moden har vist ændret sig lidt, men den gang stod det knivskarpt. 

Jeg tror måske også at det var sidste gang at jeg svingede dansebenene selv, siden har jeg sendt henvendelserne videre til den næste generation. Selvom det kun er et lille glimt jeg er med, så er det da et skønt minde, som jeg stadig bliver mindet om fra tid til anden.

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar