You are currently viewing Nyt hold for årgang 2018

Nyt hold for årgang 2018

Vores balletsæson har været i gang i små to uger, og nu åbner vi et nyt hold for årgang 2018. Der har været stor efterspørgsel på denne alder, så selvfølgelig lavet vi et hold mere.

Årgang 2018 - ballet for 4-5- årige

Vi er så heldige at vi kan inddele vores børnehold i én årgang af gangen. Det giver en bedre mulighed for at ramme børnenes udviklingstrin og hjælpe dem videre. Børnene er ofte det samme sted i deres udvikling og derfor er det nemmere for alle at lege med, når fantasien får frit spil.

Jeg har skrevet et længere blogindlæg om vores tilgang til undervisningen af børn, som hun kan læse her: https://www.bechballetakademi.dk/ballet-for-boern/

Vi begynder d. 23. september

Vores nye hold åbner snart og der er plads til dig.

Holdet hedder hold B1 – årgang 2018. Vi træner om lørdagen kl. 09.00-09.30 og vi har første træning lørdag d. 23. september.

 

Tilmelding

Hvis du kunne tænke dig at dit barn får en plads på dette nye hold, så anbefaler jeg at man tilmelder sig holdet. Efter første time kan du altid sende mig en e-mail hvis dit barn ikke ønsker at fortsætte og så laver jeg naturligvis en fuld refundering af jeres tilmelding. Men da pladserne gik hurtigt sidst, er det vores anbefaling at sikre sig en plads på holdet. 

Tilmeld dig her: https://bechballetakademi.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintainEnrollment.aspx?TeamID=268

Jeg glæder mig til at møde en masse nye børn!

Hilsen Jennifer Bech

Skriv et svar