You are currently viewing Velkommen til vores nye hjemmeside.
Balletskole i Ballerup med plads til store og små.

Velkommen til vores nye hjemmeside.

De sidste par måneder er der blevet arbejdet på at lave en ny hjemmeside, som jeg håber at du synes om. Vores gamle side havde brug for mere end en ansigtsløftning og det har den nu fået!

På vores nye side kan du finde alt hvad du har brug for at vide om vores balletskole. Så kig endelig rundt på siden og fortæl os hvad du synes.

Vi går juleferien i møde, men vi glædet os til at kunne danse med alle vores elever igen efter ferien. Vi har også plads til nye elever, hvis du eller dit barn har lyst til at danse. Du er altid velkommen til at komme til en gratis prøvetime og se om vi har et hold der er lige noget for dig.

Vores elever kommer vidt og bredt fra, vi har elever der kommer fra Ballerup, Herlev, Rødovre, Brønshøj, Måløv, Egedal, Farum, Lyngby, Glostrup, Frederikssund og Roskilde, og vi har også plads til dig.

Online træningsplatform

Balletskolens elever har adgang til vores online træningsplatform. Her kan man finde videoer til hjemmetræning. Se vores videoguide for at finde ud af hvordan du får adgang til platformen.

Hilsen Jennifer Bech
Gratis Prøvetime. Book din gratis prøvetime nu.

Skriv et svar