Nyheder

Bliv Ungdanser
-bliv danser i Bech Balletten bliv_ungdanser

Forestillinger
-se vores workshops Forestillinger

Kalender

-følg med i det der sker på balletskolenJennifer Bech

jennifer

Balletskoleleder og Indehaver af Bech Ballet Akademi

Jennifer grundlagde balletskolen i 2009. Jennifer begyndte sin balletuddannelse da hun var 6 år, bl.a. på Det Kongelige Teaters Balletskole. Sidenhen i London på Rambert School of Ballet and Contemporary Dance, samt Northern School og Contemporary Dance i Leeds, UK. I 2005 grundlagde Jennifer ungdomskompagniet Bech Balletten, som i dag ledes af Jennifer Bech og May Linh.
Jennifer har mange års erfarring med undervisning af børn, unge og voksne. Hun vægter elevernes individualitet højt og har en pædagogisk tilgang til sine elever og undervisning. Ballet hos Jennifer skal være sjovt og lærerigt.May Linh

maylinh

Huskorograf og fast vikar.
E-mail: ml@bechballetakademi.dk

May Linh begyndte sin klassiske ballettræning i 1997 ved Bogusia Gauden i "City Ballet". May Linh har taget en forberedende uddannelse på "Copenhagen Contemporary Dance School" og er uddannet danser fra "Contemporary Dance School og Hamburg".
May Linh har mange års erfaring som koreograf. Hun begyndte tilbage i 2006 at koreografere for "City Ballet". I 2011 var hun for føreste gang medkoreograf for Bech Balletten, siden har hun stået for den fulde opsætning af Askepot i 2012, samt medkoreograferet samtlige forestillinger for Bech Balletten. May Linh koreografere også ofte for balletskolens elever.

Henriette Devantier

henriette

Underviser mandagshold og tirsdagshold.

Henriette starede sin klassiske ballettræning som 3-årig ved Hellerup Klassiske Balletskole. Hun har i flere år danset på skolens elite hold og været en del af skolens Junior Kompagi, som bl. a. har rejst til Australien, deltaget i konkurrense i Italien og medvirket i tv-programmer. Henriette er med i den nye film "De standhaftige" og har hovedpartiet i kortfilmen "Erindringen".
Henriette har danset med i Bech Balletten siden 2012. I sæsonen 14/15 assisterede Henriette på Bech Ballet Akademi og har sidenhen fået sine egne hold.
Eleverne holder meget at Henriette og hendes undervisning. Hun formår at videregive sin danseglæde og erfarring, hun føre eleverne sikkert og professionelt igennem timen og alle føler sig set på hendes timer.

Michael Møller Hammerbo

michael

Underviser i moderne.

Michael har danset siden han var 6 år og undervist siden 2014. Michael er en alsidig danser, med stor erfaring inden for mange danse genre. Michael har været konkurrencedanser i ind- og udland. Han har optrådt ved flere events, bl.a. ved clubawards og i Tivolis koncertsal. Michael har siden 2010 været en del af Bech Balletten.
Michael er uddannet ved Sara Gaardbo, hvor han har taget en 1-årig danse uddannelse.
Michael har siden sæson 16/17, været fast underviser ved Bech Ballet Akademi.
Vores elever er glade for Michael og hans høje energi niveau. Han har høje forventninger til sine elever og føre dem altid igennem timen med smil og god stemning.

Kontor: Vestervej 10, 3650 Ølstykke       Tlf. 31625373       Mail: info@bechballetakademi.dk